Sam Harris foreslår, at ateister stopper med at kalde sig selv det og går under radaren for istedet at destruere dårlige idéer, når de møder dem. Problemet med ateisme, argumenterer Harris, er at det har fået en negativt brand. Det giver dårlige associationer og gør det nemt at afvise det en ateist argumenterer for – kun på baggrund af klistermærket i nakken. Hvis man istedet lader være med at kalde sig noget, så kommer der fokus tilbage på indholdet.

Et andet problem med ateisme er at det definerer sig selv ved at være i mod noget andet. Det er som sådan en tom benævnelse, ligesom en a-tandfe-ist eller a-julemand-ist er det. Ateisme vil derfor altid stå i kontrast til noget etableret og have en status af minoritet, og det gavner ikke formålet. Harris holder denne tale til Atheist Alliance i 2007.